На 05.08.2017 г, след 4 месеца усилен ремонт и реконструкции нашата битова къща за гости се превърна в модерна база с изцяло обновена ВиК и електрическа система. Изцяло санирана и надградена с 1 етаж, тя вече предлага на нашите гости 9 уютни помещения: 3 апартамента, 3 студиа и 3 двойни стаи. Изградена беше и нова топла връзка към рехабилитационния център, където гостите ни могат да се възползват от закрития минерален басейн, както и от базата за СПА и физиотерапия.

Настаняване:

Един Апартамент с камина: предлага две спални, хол с камина и мека мебел, климатик, минибар, TV с кабелна телевизия, безплатен WI-FI, отделни баня с вана и тоалетна и просторна тераса, от която се открива чудесен панорамен изглед към селото. Настаняване до 4-5 човека.

Два Апартамента: предлагат две спални, климатик, минибар, TV с кабелна телевизия, безплатен WI-FI, санитарен възел с вана и тераса. Настаняване до 4 човека.

Три Студиа: разполагат със спалня, климатик, минибар, TV с кабелна телевизия, безплатен WI-FI, просторни бани с вана и тераса. Настаняване до 3-4 човека.

Три Двойни стаи: предлагат спални или единични легла, бани с вана, климатик, минибар, TV с кабелна телевизия, безплатен WI-FI. Настаняване до 2-ма души.

Зала за свободно време (в процес на реновация): предлага кухненски бокс, който да допълва майстор-готвачите от вас, които се осмелят да се развихрят на външното барбекю в лятната ни градина, камина, маси със столове за вашите игри и забавления, както и тенис маса.

Лятната градина (в процес на реновация) е добро решение за прохладните вечери. Тя разполага с 30 места и барбекю.